• 🥇  DUBAİ'DEN İTHAL PARFÜMLER  😎
  • 🥇  TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ İMKANI  😎
  • 🥇  3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI DEVAM EDİYOR  😎
  • 🥇  TÜM DÜNYAYA ÜCRETSİZ KARGO GÖNDERİMİMİZ MEVCUTTUR   😎
  • 🥇  PARFÜM ADINA ARADIĞINIZ HERŞEY BLOGUMUZDA  😎
  • 🥇  DUBAİ'DEN İTHAL PARFÜMLER  😎
  • 🥇  TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ İMKANI  😎
  • 🥇  3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI DEVAM EDİYOR  😎
  • 🥇  TÜM DÜNYAYA ÜCRETSİZ KARGO GÖNDERİMİMİZ MEVCUTTUR   😎
  • 🥇  PARFÜM ADINA ARADIĞINIZ HERŞEY BLOGUMUZDA  😎
YAZ AYLARINDA KULLANILACAK KOKU İÇERİKLERİ

YAZ AYLARINDA KULLANILACAK KOKU İÇERİKLERİ

Yaz ayları yaklaştıkça günler ısınmaya ve hava biraz daha nemli olmaya başlar. Koku denilince çoğumuz belli parfümlerin ya da kolonyaların belli mevsimlerinde daha çok işe yaradığının sahibiyizdir. Peki yaz dairesini hangisini tercih ediyorsunuz?

En iyi yaz kokuları genellikle hafif, çiçeksi ve narenciye temellidir. Bunaltıcı veya ağır olmaktan, canlandırıcı olacak şekilde tasarlandılar. Örneğin, hafif, canlandırıcı bir narenciye kokusu sıcak bir yazı günü için final. Veya biraz daha romantik bir şey aramak, daha hafif, çiçeksi bir koku en iyi seçenek olabilir.

Narenciye kokuları, taze ve ince topakları sayesinde genellikle hem erkekler hem de kadınlar için idealdir. Bu kokular tipik olarak bergamot, limon ve portakal gibi notalardan oluşur. Öte yandan, genellikle daha yumuşak, daha incelikli ve daha narin oldukları için çiçek kokuları genellikle kadınlar için daha uygundur. Bazı popüler çiçek kokuları arasında gül, yasemin ve zambak bulunur.

Bir yaz parfümü kullanmak, kullanmak istediğiniz koku biçimlerini göz önünde bulundurmak önemlidir. Örneğin, ince ve hafif bir şey tercihi, o zaman bir narenciye veya çiçek ruhunu seçmelisiniz. Öte yandan, biraz daha güçlü ve daha fazla yayılma bir şey arıyor, o zaman odunsu veya misk ruhu gitmenin yolu olabilir.

Ne tür bir koku içerirseniz seçin, yazın kokunuzu değiştirmek için mükemmel bir zaman olduğu inkar edilemez. Öldükten sonra neden yeni bir şey deneyip imza yaz kokunu bulamıyorsun?

.

Hangi tür yazı sınırlamalarını kullanırsanız seçin, onu dikkatli bir şekilde kullanmayı unutmamak önemlidir. Daha güçlü kokular yaz sıcağında hızla baskınlar hale gelebilir, bu nedenle hafifçe püskürtmek ve takip merkezlerini yeniden gösterme en uzun süreler. Ek olarak, ne kadar başvurduğunuza da dikkat etmeye çalışın. Çok fazla bunaltıcı olabilir ve çok azı tespit edilemez.

Son olarak, kokularınızı serin bir yerde saklamanız da iyi bir fikirdir. Isı ve ışık, koku korumalarını parçalayarak güçlerini ve ömürlerini düşünerek. Bu nedenle, onları doğrudan güneş ışığından uzak, serin ve karanlık bir yerde sakladığınızdan emin olun.

Doğru kokuyu bulmak ve doğru şekilde uygulamak için zaman ayırarak kokunuzun tüm sezon boyunca kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Ondan sonra devam edin ve imzanız olan yazı kokunuzu bulun; kalıcı bir izlenim bırakacağınızdan emin olabilirsiniz!