• 🥇  DUBAİ'DEN İTHAL PARFÜMLER  😎
  • 🥇  TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ İMKANI  😎
  • 🥇  3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI DEVAM EDİYOR  😎
  • 🥇  TÜM DÜNYAYA ÜCRETSİZ KARGO GÖNDERİMİMİZ MEVCUTTUR   😎
  • 🥇  PARFÜM ADINA ARADIĞINIZ HERŞEY BLOGUMUZDA  😎
  • 🥇  DUBAİ'DEN İTHAL PARFÜMLER  😎
  • 🥇  TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ İMKANI  😎
  • 🥇  3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI DEVAM EDİYOR  😎
  • 🥇  TÜM DÜNYAYA ÜCRETSİZ KARGO GÖNDERİMİMİZ MEVCUTTUR   😎
  • 🥇  PARFÜM ADINA ARADIĞINIZ HERŞEY BLOGUMUZDA  😎
İŞ GÖRÜŞMESİNDE KULLANILACAK PARFÜMLER

İŞ GÖRÜŞMESİNDE KULLANILACAK PARFÜMLER

İş görüşmesinde hangi parfümlerin kullanılması

Bir işi konuşmaya mi gidiyorsunuz ve iyi bir izlenimi ifade etmek mi anlamlı? Profesyonel görünümün en önemli yönlerinden biri iyi bir kokuya sahip olmak. Bununla birlikte, bir iş görüşmesinde hangi parfümlerin özelliklerine karar vermek bunaltıcı olabilir.

İş görüşmeniz için doğru kokuyu bulmanın anahtarı, hafif bir koku seçmektir. Güçlü bir koku seçerek, çok güçlü olabilir ve yaratmaya etkileyici izlenimler verebilir. Hafif, taze ve çok tatlı olmayan bir koku seçmeye çalışın.

İş görüşmeleri için en popüler parfümlerden biri Gucci's Bloom'dur. Bu koku, ezici olmadan hoş olan ince, çiçeksi notalara sahiptir. Aynı zamanda, ona eşsiz ve karmaşık bir koku veren bir miktar kök ve paçuli içerir.

Chanel Chance Eau de Toilette'in başka bir harika seçeneği. Narenciye ve beyaz misk notaları içeren bu koku hafif ve tazedir. Aşırı olmadan güçlü profesyoneller ve görselleştirme bir görünüm oluşturmak için gruplar.

Biraz daha cüretkar bir şey arar, Calvin Klein'ın Eternity Eau de Parfum'unu dağıtır. Bu koku, yasemin, gül ve sandal ağacı notaları içeren hafif, çiçeksi bir kokuya sahiptir. Unutulmaz bir izlenim göstermek için mükemmel bir koku.

Son olarak, biraz daha lüks bir şey arayan Dior'un J'adore ağ sunucusu. Bu klasik koku, onu hem lüks hem de zarif yapan gül, paçuli ve yasemin notalarına sahiptir. Harika bir ilk izlenimi göstermek için mükemmel bir koku.

İş görüşmeniz için hangi parfümü kullanırsanız seçin, onu hafif ve ince tutmayı unutmamalısınız. Çok güçlü bir koku, aşırı güçlü olabilir ve profesyonel imajınızı koruyabilirsiniz. Hafif, taze bir koku, harika bir izlenim bırakmanın ve kalıcı bir izlenim bırakmanın mükemmel yansıması.

İş görüşmeniz için mükemmel kokuyu gözlemlediğiniz, başvurduğunuz verilerden de göz önünde bulundurmanız önemlidir. Kurumsal bir işe başvuruyorsanız Chanel Chance Eau de Toilette gibi daha klasik ve profesyonel bir koku tercih edebilirsiniz. Alternatif olarak, yaratıcı bir işe başvuruyorsanız, Calvin Klein'ın Eternity Eau de Parfum'u gibi daha cüretkar bir koku tercih edebilirsiniz.

Başvurduğunuz iş ne olursa olsun, iş görüşmeniz için doğru kokuyu bulmanın anahtarı, hafif ve incelikli ve çok baskın olmayan bir koku seçer. Bu izlenimleri takip ederek kokunuzun harika bir izlenim bırakmasını ve kalıcı bir izlenim bırakmasını sağlayabilirsiniz.