• 🥇  DUBAİ'DEN İTHAL PARFÜMLER  😎
  • 🥇  TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ İMKANI  😎
  • 🥇  3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI DEVAM EDİYOR  😎
  • 🥇  TÜM DÜNYAYA ÜCRETSİZ KARGO GÖNDERİMİMİZ MEVCUTTUR   😎
  • 🥇  PARFÜM ADINA ARADIĞINIZ HERŞEY BLOGUMUZDA  😎
  • 🥇  DUBAİ'DEN İTHAL PARFÜMLER  😎
  • 🥇  TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ İMKANI  😎
  • 🥇  3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI DEVAM EDİYOR  😎
  • 🥇  TÜM DÜNYAYA ÜCRETSİZ KARGO GÖNDERİMİMİZ MEVCUTTUR   😎
  • 🥇  PARFÜM ADINA ARADIĞINIZ HERŞEY BLOGUMUZDA  😎
EN ÇOK SATILAN PARFÜMLER

EN ÇOK SATILAN PARFÜMLER

Türkiyede en çok satılan parfümler

Parfüm denilince Türkiye gibisi yok. Çok çeşitli kokularıyla tanınan Türkiye, mükemmel kokuyu arayan alışveriş tutkunları için uzun zamandır popüler bir destinasyon olmuştur. Klasik tasarımcı kokularından eşsiz yerel aromalara kadar, Türkiye pazarında herkes için bir şeyler var. Bu yazımızda Türkiye'de en çok satan parfümlere göz atıyoruz.

İlk olarak, Giorgio Armani'nin yazdığı Armani Code'a sahibiz. Bu klasik koku hem erkeklerin hem de kadınların favorisidir ve uzun yıllardır Türkiye'de en çok satanlar arasındadır. Kehribar, küçük hindistan cevizi ve tütün ipuçlarıyla sıcak, odunsu bir kokuya sahiptir. Koku, sofistike ve zarafetin mükemmel bir dengesini arayan modern erkek veya kadın için mükemmeldir.

Sırada Estee Lauder Pleasures var. Bu yumuşak çiçeksi koku, Türkiye'de yıllardır popüler olan zamansız bir klasiktir. Manolya, şakayık ve gülün hafif, narin bir karışımına sahiptir. Hafif, havadar aroması, romantik bir akşam veya hafif bir gün için mükemmeldir.

Bir başka en çok satan Chanel No.5. Bu zamansız parfüm, piyasaya sürüldüğü 1921 yılından bu yana birçok Türk kadınının favorisi olmuştur. Gül, yasemin ve vetiver notaları içeren çiçeksi ve odunsu bir kokuya sahiptir. Dikkatleri üzerinize çekecek sofistike, zarif bir koku arayanlar için mükemmeldir.

Son olarak, elimizde Gucci Guilty var. Bu modern koku, Türkiye'deki genç kadınların favorisidir. Bir açıklama yapmak isteyen cüretkar, kendine güvenen kadın için mükemmel olan mandalina, pembe biber ve paçuli karışımına sahiptir.

Bunlar Türkiye'de en çok satan parfümlerden sadece birkaçı. İster klasik bir koku, ister yeni ve cüretkar bir koku arıyor olun, Türkiye pazarında herkese göre bir koku var.

Biraz baharatlı bir şey arıyorsanız, Roberto Cavalli Paradiso'dan başkasına bakmayın. Tarçın, gül ve paçuli karışımından oluşan bu eşsiz erkek kokusu, kesinlikle bir açıklama yapacaktır. Günlerine biraz heyecan katmak isteyenler için mükemmel.

Daha çiçeksi bir şey için Jimmy Choo Blossom'u deneyin. Bu hafif, havadar koku, onu modern, sofistike kadın için mükemmel kılan yasemin, manolya ve şeftali notalarına sahiptir.

Son olarak, gerçekten eşsiz bir şey arıyorsanız Mont Blanc Lady Amblem'i denemelisiniz. Mandalina, yasemin ve misk karışımına sahip bu modern koku, etki bırakacağından emin olabilirsiniz. Kalıcı bir izlenim bırakmak isteyen cesur, kendine güvenen kadın için mükemmeldir.

Bunlar Türkiye'de en çok satan parfümlerden sadece birkaçı. İster klasik bir koku, ister yeni ve cüretkar bir koku arıyor olun, Türkiye pazarında herkese göre bir koku var. Öyleyse neden Türkiye'ye bir geziye çıkıp mükemmel kokunuzu bulmuyorsunuz?

en sevilen markalar xparfumclub'ta üstelik mağaza güvencesi 

SİPARİŞ İÇİN TIKLAYIN